Рецитаторска секција

jaksic

~ Рецитаторска секција ~

     Као и претходних година, и у школској 2014/2015. години у нашој школи формиране су бројне секције.

Једна од њих је и секција која под својим окриљем окупља мале (у разредној настави) и велике (у предметној настави) рецитаторе. Рецитаторском секцијом за ученике од шестог до деветог разреда ове године руководи Александар Поповић, наставник српског језика.

Нимало необично, највише интересовања за чланством у овој секцији показали су ученици шестог разреда, али и неке њихове старије колеге. Рецитаторску секцију у предметној настави тренутно похађа четрнаест ученика, а то су сљедећи ученици: Нађа Бероња, Стефан Грбавац, Раде Грбић, Ана Даничић, Жељана Макивић, Дамјан Милојевић, Маша Ћоћкало, Немања Црномарковић, Александар Драгичевић, Јана Радић, Катарина Радић, Ана Топић, Давид Давидовић и Тијана Тодоровић.Вриједни чланови ове секције тренутно се марљиво припремају за обиљежавање Савиндана, школске славе. Поред учешћа у Светосавској академији, рацитатори ће дати свој допринос и у програму поводом 7. фебруара, дана када су у Другом свјетском рату пострадали ученици наше школе, и Дана ученичких постигнућа.

Користимо ову прилику да позовемо и остале ученике да се придруже нашој секцији. Са радошћу и нестрпљењем очекујемо нове чланове!Рецитаторска секција састаје се једном седмично, четвртком, у термину од 12.40 до 13.25 часова.

Руководилац:Александар Поповић,наставник српског језика

ant jaksic