Драмска секција

индекс

Поред осталих, бројних секција, које су оформљене на почетку школске 2014/2015. године, са радом је почела и секција која окупља све оне наше ученике и ученице који воле позориште и филм и који се, данас – сутра, виде на „даскама које живот значе“.

Драмску секцију у предметној настави тренутно похађају сљедећи ученици: Николина Ерак, Катарина Бероња, Срђан Блаженовић, Јелена Вуковић, Марија Гајић, Матија Ђукић, Данило Кос, Иван Крејић, Митар Субашић, Марина Топић, Немања Лучић, Марија Стевковић и Милана Ћетковић.

Драмском секцијом за ученике од шестог до деветог разреда ове године руководи Александар Поповић, наставник српског језика.

Вриједни чланови ове секције тренутно се марљиво припремају за обиљежавање Савиндана, школске славе. Поред учешћа у Светосавској академији, мали и велики глумци ће дати свој допринос и у програму поводом Дана ученичких постигнућа.

индекс1 pozoriste_9

Користимо ову прилику да позовемо и све остале ученике да се придруже нашој секцији. Са радошћу и нестрпљењем очекујемо нове чланове!

Драмска секција састаје се једном седмично, понедјељком, у термину од 12.40 до 13.25 часова.

П.С. Надамо се да ће ова секција изњедрити неког сутра познатога глумца или  глумицу!

Руководилац:

Александар Поповић,

наставник српског језика