ПРИРЕДБА ДРАГИМ МАЈКАМА, БАКАМА, ТЕТКАМА…ПОВОДОМ ОСМОГ МАРТА

5

Да је мајка бити лако, мама би био свако..Овом реченицом ученици V3 разреда су и ове године припремили посебну приредбу за драге мајке, баке, стрине, ујне..свим женама у нашем окружењу поводом 8.марта, Дана жена.

Традиционално,већ пета година је наступила како ученици са својом учитељицом, силно се труде и намуче да својим најдражима направе догађај који ће памтити. Ова година је била посебна, поготово што учитељица изводи своју прву генерације, те је објединила таленте свих ученика и кроз сат времена приредбе  успјела ускладити глуму, плес, свирање клавира и виолине и бројне друге таленте ученика.

Сви ученици су се максимално трудили, а њихова награда била је долазак најдражих и гласни аплаузи на сваку њихову тачку..Ту су били познати глумци разреда : Вања Грбић Стефан Црномарковић, Марко Муњиза, декоратери учионице: Никола Вејновић,  Ранка Савановић, Дајана Живковић и Теодора Кнежевић, рецитатори: Јелена Гушић, Стефан Штрбац, Марија Галин, Весна Дувњак, Наташа Живковић, ученици музиче школе: Елена Каурин (клавир) и Теодора Ратковић (виолина), плесачи Милан Селак, Душан Марковић, Жељана Максимовић, Сара Милошевић…Немогуће је све таленте и набројати јер су и поред ових тачака, учествовали и у глуми, рецитацији, плесу…Катарина нам је била болесна…но и њеним заслугама, приредба је била успјешна.  

Приредба је била и веома емотивна јер су ученици и учитељица посебно везани, поготово што су прва генерација, али и сазнање да их чекају бројни изазови у даљем школовању..Но то није крај дружења..напротив, него је почетак осамостаљивања у одлучивању и одрастању.

Учесници програма су :

 1. Бенић, Катарина
 2. Вејновић,Никола
 3. Галин , Марија
 4. Грбић, Вања
 5. Гушић, Јелена
 6. Дувњак, Весна
 7. Живковић, Дајана
 8. Живковић, Наташа
 9. Каурин, Елена
 10. Кнежевић, Теодора
 11. Максимовић, Жељана
 12. Марковић, Душан
 13. Милошевић, Сара
 14. Муњиза, Марко
 15. Ратковић, Теодора
 16. Савановић, Ранка
 17. Селак, Милан
 18. Црномарковић, Стефан
 19. Штрбац, Стефран
 20. Учитељица Девић, Весна.

 

Translate »