ДРУГО МЈЕСТО НА КВАЛИФИКАЦИОНОМ ТАКМИЧЕЊУ „ДЈЕЦА У САОБРАЋАЈУ 2018“

1

Наша школа је ове године била домаћин квалификационог такмичења „ДЈЕЦА У САОБРАЋАЈУ 2018“ одржаног 28.aprila 2018. г. На овом регионалном такмичењу ученици петог разреда наше школе освојили су 2. мјесто у екипном  такмичењу и квалификовали се за републичко такмичење, које ће се одржати у Бањи Врућици код Теслића 30. и 31. маја 2018. године.

Ученици су на писменом тесту и практичној провјери показали, да су одлично савладали правила безбједног понашања у саобраћају, да успјешно учествују и добро се сналазе у саобраћајним ситуацијама на полигону спретности.

Мјесец април је у нашој школи био „МЈЕСЕЦ САОБРАЋАЈА“, јер су сви ученици четвртих, петих и шестих разреда били ангажовани у ликовном и литерарном стваралаштву на тему „Дјеца у саобраћају 2018“. Они и њихови учитељи  и наставници су својом креативношћу допринијели да се саобраћајна правила запамте на један нов, интересантнији начин. Живјели креатици!

Овом приликом желимо да се захвалимо АМС-у РС на организацији овако лијепог дружења, а свим такмичарима честитамо на оствареним резултатима!

Саобраћајна секција:

 проф. разредне наставе Весна Јелић

проф. Разредне наставе Јелена Рудић