ДОБРО НАМ ДОШЛИ, ЂАЦИ ПРВАЦИ !

1DSC05625

Дјеца треба да живе у свијету љепоте, игре, бајке, музике, цртежа, фантазије и креативности. То је велика срећа и дјечија слобода.

Ученици других разреда наше школе су у понедјељак, 2. августа 2019. године приредили један баш такав дан за наше будуће ђаке прваке. Они су заједно са својим учитељицама Јеленом Рудић, Весном Јелић и Весном Драгишић, припремили пригодан програм за најмлађе другаре. Уз пуно пјесме, плеса, глуме и рецитација, веселих лица, дочекали смо још једну генерацију ђака. Њих 63 је уз пратњу маме, тате, сестре или  брата закорачило у један нови свијет, надамо се занимљив и лијеп.

Након пригодног програма пуно успјеха и среће у даљем школовању ђацима и њиховим родитљима пожелио је и директор школе Дарко Томић, који је будућим ђацима уручио и поклоне од нашег Града.

Малишани су положили „Ђачку заклетву“, а затим су упознали своје учитељице, Наташу Мајкић, Снежану Маличевић и Веселку Ћосић, које су им подијелиле њихове прве уџбенике.

Овом приликом нашим новим ученицима желимо пуно среће и успјеха у ђачким данима, јер на крају крајева, школа је заиста посебно мјесто гдје проводимо незаборавне године свог дјетињства и адолесценције.

ДОБРО НАМ ДОШЛИ, ЂАЦИ ПРВАЦИ !

 

                                                                                                Новинарска секција

 

 

Translate »